Creează cont | Login
English worldvision.org

Notiuni generale

Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

 

 Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

 In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs.  

 Securitatea Datelor Personale

 Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Fundatiei World Vision Romania si nici nu vor fi stocate de catre Fundatia World Vision Romania .

 

 Donatiile efectuate in cadrul site-ului serbeazasidoneaza.ro prin plata cu cardul sau transfer bancar

  • Valoarea donației este intre 30 si 250 ron per donatie, in functie de cadoul ales
  • Donatiile sunt one-time

Platile donatiilor in site-ul serbeazasidoneaza.ro  vor fi efectuate folosind platforma online de plata Librapay.

 

Dovada prestarii serviciului

Fundatia World Vision Romania se obliga sa duca la indepinire achizitia si distributia pachetelor donate de catre utilizator, in conformitate cu plata efectuala corespunzatoare donatiei, in termen de maxim 3 luni de la data efectuarii platii, .

Dovada activitatii de achizitie si distributie poate fi pusa la dispozitia platitorului ori de cate ori este ceruta, print-o solicitare scrisa trimisa la donatori@wvi.org.

Initiatorul evenimentului de donatii va primi la sfarsitul celor 3 luni un raport complet de monitorizare a donatiilor precum si a dovada implementarii distributie prin redactarea unui raport narativ si fotografii de la beneficiari.

 

Anulare

In cazul in care doriti restituirea donatiei, puteti solicita acest lucru in termen de pana la 24h de la data platii, trimitand un email la adresa donatori@wvi.org.

Fundatia World Vision Romania se obliga sa onoreze cererea dumneavostra de restituire a donatiei efectuate prin plata online sau transfer bancar, in maximum 30 de zile de la data solicitarii.

 

Copyright

 Elemente din continutul siteului – elemente de grafica Web, scripturi, poze, programe, baze de date – sunt proprietatea  Fundatiei World Vision Romania si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea in alte scopuri decat cele de promovare, fara acordul Fundatiei World Vision Romania, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Limitare de responsabilitate

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Fundatia World Vision Romania este absolvita de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect,ce rezulta din intelegerea sau utilizarea incorecta a informatiilor dispuse in continutul site-ului.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale specialistilor sau comentarii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora.

Fundatia World Vision Romania isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Fundatia World Vision Romania, sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la donatori@wvi.org astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.