Creează cont | Login
English worldvision.org
Promovează această campanie
4 zile ramase
Nicio donatie
No packages donated

Jucării(joc puzzle, carte de povești, carte de colorat, cutie de culori)

Singurele lucruri care stârnesc creativitatea copiilor sunt posibilele surse alternative de hrană sau găsirea unui loc sub acoperiș în care să nu plouă, sau să nu fie frig. Jucăriile (primele obiecte care stimulează dezvoltarea) sunt inexistente.

x

  Notiuni generale Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.  Obligatiile dumneavoastra de inregistrare  In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs.    Securitatea Datelor Personale  Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site. Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Fundatiei World Vision Romania si nici nu vor fi stocate de catre Fundatia World Vision Romania .    Donatiile efectuate in cadrul site-ului www.birthdaycharity.ro prin plata cu cardul sau transfer bancar
    • Valoarea donației este intre 30 si 100 ron per donatie, in fucntie de cadoul ales
 
  • Campania este realizată cu sprijinul Libra Bank Romania
 
  • Donatiile sunt one-time
Platile donatiilor in site-ul serbeazasidoneaza.ro  vor fi efectuate folosind platforma online de plata Librapay. Dovada prestarii serviciului Fundatia World Vision Romania se obliga sa duca la indepinire achizitia si distributia pachetelor donate de catre utilizator, in conformitate cu plata efectuala corespunzatoare donatiei, in termen de maxim 3 luni de la data efectuarii platii, . Dovada activitatii de achizitie si distributie poate fi pusa la dispozitia platitorului ori de cate ori este ceruta, print-o solicitare scrisa trimisa la donatori@wvi.org. Initiatorul evenimentului de donatii va primi la sfarsitul celor 3 luni un raport complet de monitorizare a donatiilor precum si a dovada implementarii distributie prin redactarea unui raport narativ si fotografii de la beneficiari. Anulare In cazul in care doriti restituirea donatiei, puteti solicita acest lucru in termen de pana la 24h de la data platii, trimitand un email la adresa donatori@wvi.org. Fundatia World Vision Romania se obliga sa onoreze cererea dumneavostra de restituire a donatiei efectuate prin plata online sau transfer bancar, in maximum 30 de zile de la data solicitarii. Copyright  Elemente din continutul siteului - elemente de grafica Web, scripturi, poze, programe, baze de date - sunt proprietatea  Fundatiei World Vision Romania si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea in alte scopuri decat cele de promovare, fara acordul Fundatiei World Vision Romania, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Limitare de responsabilitate Fundatia World Vision Romania nu este raspunzatoare pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Fundatia World Vision Romania, sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la donatori@wvi.org astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.